Sommar och Sol

Igår var det sista läsdagen fö min del. Är nu ledig fram till studenten den 13 juni. Sen börjar äntligen det efterlängtade sommarlovet, mitt sista. ^^
Den 21 juni åker jag och mina föräldrar till Italien. Närmare bestämt Peschiera del Garda, det ska verkligen bli skönt och roligt. Älskar Italien! *Viva Italia* Får resan i studentpresent av morsan och farsan.
Är lite kluven annars gällande studenten. Det är roligt att ta studenten och underbart att sluta skolan, men alla kompisar då? Tänk om jag aldrig får träffa dem igen! *ryser* Det får bara inte hända!
När jag ändå skriver här så kan jag passa på att be om ursäkt för att jag är så seg. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om alltid och är verkligen dålig på att skriva om wicca. ^^ Har för tillfället fastnat på min bokblogg dessutom... den går väl sådär, men kan äntligen komma igång med läsandet igen nu när gymnasiet är över. Ni är såklart välkomna att kika in på min bokblogg, kan ju alltid skriva en hälsning i gästboken. *s* *¤*Zirathi*¤* Den handlar främst om fantasy, då det är min favoritgenre.
Tror förresten jag ska lägga upp en gästbok här oxå. I den kan ni skriva precis vad ni vill... bara inget anstötande eller så, ni vet vad jag menar.
Fixade precis en mailadress hit: [email protected]
Vad händer i sommar för er andra?


RSS 2.0